Gratis sparen voor BV DEO t/m 27 maart

     

GRATIS SPAREN VOOR  BADMINTONVERENIGING DEO

Van woensdag 7 februari tot en met dinsdag 27 maart 2018 kan er bij de Jumbo Supermarkt in Nootdorp gespaard worden voor onze eigen vereniging! Samen met familie en vrienden kunnen we sparen voor sportartikelen en ander materiaal. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe netten, telborden en shuttles.

En het mooie van deze actie is dat hij HELEMAAL GRATIS is!

Misschien doe je je boodschappen al bij Jumbo! Misschien ook niet maar wil je dan een uitzondering maken en je boodschappen in die periode ook bij Jumbo halen. Punten ontvang je vanaf 7 februari tot en met 27 maart, verzilveren van punten kan tot en met 3 april 2018.

Vraag familie, vrienden, buren of zij ook hun boodschappen bij Jumbo willen doen en vraag dan om hun kassabon voor de punten. Met elkaar kunnen we hier een mooie actie van maken en leuke materialen verdienen voor de gezelligste vereniging van Nederland: BV DEO!

 

Hoe werkt de actie
Tijdens de actieperiode ontvangen klanten van Jumbo bij elke besteding van 10 euro een Sportpunt met een unieke code.

Op de website  www.jumbosparenvoorjesportvereniging.nl (zoek naar de vereniging met D.E.O. > dus met puntjes tussen de letters) kun je de punten heel eenvoudig toewijzen aan BV DEO. Hoe meer punten BV DEO verzamelt, hoe meer we kunnen besteden aan sportartikelen en ander relevant materiaal!

Natuurlijk kan je de bonnen ook inleveren tijdens de speelavonden in de daarvoor bestemde spaarbus van Jumbo. Het bestuur zorgt dan voor de verzilvering.

Aan het einde van de actie wordt het beschikbare budget verdeeld over alle deelnemende sportverenigingen op basis van het aantal ontvangen sportpunten. Dit budget wordt uitgereikt als een tegoed in de Jumbo webshop waarmee aankopen (met of zonder bijbetaling) kunnen worden gedaan uit een grote selectie (sport)artikelen van gerenommeerde leveranciers van sportartikelen en sport- en speeltoestellen. 
Natuurlijk laten wij jullie dan weten wat het resultaat is voor onze vereniging.

 

Namens het bestuur alvast bedankt voor jullie medewerking.