Vertrouwenscontactpersoon (VCP)

De VCP is het eerste aanspreekpunt binnen de sportorganisatie voor iedereen die te maken heeft met grensoverschrijdend gedrag of daar een vraag over heeft en hier met iemand over wil praten. De VCP is onafhankelijk en is er voor iedereen binnen de organisatie; sporters, ouders, trainers, toeschouwers, bestuurders etc. De VCP kan het thema in de organisatie bespreekbaar maken en preventieve maatregelen opzetten.

Binnen onze vereniging hebben wij drie vertrouwenspersonen:

Guus van de Burgt; Telefoonnummer: 0613947061
Fenna Wubben
Sandra van Wissen

Je kunt deze personen aanspreken als je hen ziet op de club. Of je kunt ze per mail bereiken: vertrouwenspersoonBVDEO@gmail.com. Dit mailadres wordt door hen alle drie gelezen.

We kunnen ons voorstellen dat je je verhaal niet per mail wilt delen. Je kunt dan een mail sturen met een verzoek tot contact en jouw contactgegevens. Als je specifiek door één van hen benaderd wil worden, dan kun je dat in het bericht aangeven.

Voor vragen en advies kan iedereen eventueel ook terecht bij de vertrouwenscontactpersoon van de (sportbond) of bij het Centrum Veilige Sport Nederland. Dit kan via Centrum Veilige Sport Nederland.