Seizoensopening 26 augustus

Beste sportievelingen,

Voordat jullie het weten worden de eerste shuttles geslagen en begint het nieuwe seizoen alweer!
Dit jaar laten wij dat niet zomaar voorbij gaan. We willen het seizoen goed van start gaan met een BBQ en aaneensluitend een feestavond. Dit zal plaatsvinden bij de Scouting in Nootdorp.

Omdat de prestaties aankomend seizoen alleen maar beter kunnen gaan met een goede teamspirit, zal er deze avond extra aandacht besteed worden aan de teambuilding. Zorg er daarom voor dat jullie team zo compleet mogelijk op komt dagen. Want naast dat dit natuurlijk súper gezellig is, kan jullie winkans daarmee ook vergroot worden.
En voor degene die niet in een team zitten, jullie zijn natuurlijk ook van harte welkom. Ook jullie kunnen meedoen met de teamspellen!

Om een inschatting te kunnen maken van de inkopen, willen wij graag weten wie er wel en niet komen deze avond. Dit kunnen jullie aangeven in het inschrijfformulier via onderstaande link:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfuxSb9ZMBD6oOtVM3oVQRndV4gH-l2uGkMsuIiJD0rxd1sMg/viewform

Jullie kunnen je inschrijven tot uiterlijk 3 augustus, dus doe het snel!

Aan de BBQ zullen geen kosten verbonden zijn.
Om een overheerlijk drankje te kunnen nuttigen kan betaald worden met bonnen. Deze zijn op de avond zelf te verkrijgen. De kosten per bon zullen €1,30 zijn.

Mocht je door al deze overweldigende informatie even de kluts kwijt zijn, dan volgt hieronder nog een overzicht met de gegevens.

 

Wanneer?
Zaterdag 26 augustus 2017

Hoe laat?
De BBQ begint om 18:00u.
De feestavond is van 20:00u tot 01:00u.

Waar?
Scouting Nootdorp
Laakweg 2c
2631 PJ Nootdorp

Wat nu?
Inschrijven!!! (kan tot uiterlijk 3 augustus)
En zet de datum in je agenda!

 

Tot 26 augustus!

DEO’s Ladies