Digitale Educatieve Ontspanning quiz. Doe mee!

Het is voor de meesten al enige tijd geleden dat we ons op het badmintonveld of aan de bar bevonden. Ook is het onzeker of dit nog gaat gebeuren in dit seizoen. Onder tussen is de teamsamenstelling 2020-2021 bekend, is het bestuur druk met nieuwe plannen te maken voor het komend seizoen én begin ik mijn clubgenoten te missen. Daarom nodig ik jullie graag allen uit voor een unieke Digitale Educatieve Ontspanning quiz.

Zin om mee te doen? 
Schrijf je in via: https://forms.gle/UJUuQpFaK2jHbBrH9. Graag allen individueel inschrijven, dan stuur ik je een enige tijd van tevoren de spelregels en instructies toe. 

Wat heb je nodig?
Om mee te doen aan deze Digitale Educatieve Ontspanning quiz heb je ten minste één apparaat met internet connectie nodig. Een goed humeur, (klein beetje) kennis, een drankje en hapje (voor eigen gebruik). 

 

Samen sta je sterker dan alleen? 
Uiteraard kun je mee doen in teamverband (maximaal 4 personen). Je huisgenoten, partner en/of kinderen zijn ook van harte uitgenodigd of je kunt het samenwerken met je nieuwe teammaatjes uitproberen… Uiteraard is het ook geen probleem om met een team van 2, 3 of geheel individueel mee te doen aan de quiz.

LET OP:

  • Doet je partner ook mee? Dit betekent automatisch dat jullie nu uit een team van twee bestaan én er dus nog maar twee plekjes vrij zijn in jullie team. 
  • Je kunt je ook opgeven met een WANTED en ik zal kijken wat er mogelijk is.  
  • Wanneer je in teamverband mee wilt spelen is het advies om allen één apparaat (bijv. laptop/PC/tablet) tot de beschikking te hebben voor het volgen van de quiz en daarnaast één apparaat (smartphone) om te overleggen (bijv. via videobellen van WhatsApp). Gedurende vragenronde zal iedereen op mute staan behalve jullie presentator. Hierdoor kun je de vragen wel horen én met elkaar overleggen zonder dat anderen jullie antwoorden kunnen afluisteren. 

Leuk als je meedoet, tot zaterdag 9 mei!✨

Liefs,
Shelley