JEUGD-CLUBKAMPIOENSCHAPPEN 9 juni 2018

Op zaterdag 9 juni organiseren wij de Clubkampioenschappen. Er zal op deze dag van 9.00 tot 17.00 gevochten worden om de titel clubkampioen en clubkampioene, dit in verschillende klassen en in verschillende onderdelen.

Iedereen kan meedoen! Ook al ben je pas net begonnen kan je jezelf zeker opgeven. Alle jeugdleden spelen in principe alleen tegen jeugdleden die (ongeveer) even sterk en oud zijn. De wedstrijdleiding maakt in overleg met de trainers en begeleiders een zo eerlijk mogelijke indeling van de spe(e)l(st)ers.

Het is de bedoeling om de wedstrijden in alle klassen en spelvormen in eerste instantie te spelen volgens een poulesysteem. Op die manier speelt iedereen bij alle onderdelen waaraan hij/zij meedoet meerdere partijen. Na afloop van de poulewedstrijden worden er afvalwedstrijden en/of (kruis-)finales gespeeld.

Je schrijft je dit jaar in voor deelname aan de clubkampioenschappen. Aan de hand van de hoeveelheid inschrijvingen wordt er gekeken welke onderdelen er gespeeld gaan worden. De eventuele mix- en/of dubbelkoppels worden door de wedstrijdleiding samengesteld.

Iedereen die wil meedoen, moet zich uiterlijk op dinsdag 22 mei hebben ingeschreven.
Inschrijven kan door het strookje onderaan deze brief bij de training in te leveren bij Jolanda
of Sigfried of een mailtje te sturen naar de JC.

Groetjes,

De Jeugdcommissie