Jeugd viert sportief 45 jaar bestaan DEO

Dit jaar bestaat onze vereniging 45 jaar en dat moest natuurlijk ook met onze jeugdleden gevierd worden! Dat hebben we gedaan met een leuke sportieve middag op zaterdag 23 november.

Om kwart over één druppelden de enthousiaste en vooral nieuwsgierige jeugdleden de Jan Janssen hal binnen, want het was nog een verassing wat er die middag stond te gebeuren. Na een kort welkomstwoordje door het ZAT werd de leiding overgedragen aan Team4Talent. Zij hadden een leuke en sportieve middag op de planning staan.
Zo werd er ouderwets gestoeprand, werd er bij Kan Jam met frisbees gegooid en was je je leven niet zeker bij Archery Tag. Er werd fanatiek gespeeld en zelfs wat leiding waagde zich in het speelveld bij Archery Tag.

Om het feest helemaal compleet te maken stormden er opeens wat zwarte pieten de zaal in die uiteraard ook even mee wilden doen. Hierna was de energie nog niet op en werd er nog getrefbalt en shuttle-tikkertje gespeeld. En na al dat rennen was het tijd om op bourgondische wijze te genieten van de patatjes met een ijsje toe.
Hierna was de leuke middag toch echt tot een einde gekomen en gingen alle kinderen (en leiding) moe maar voldaan naar huis.