Ken jij onze nieuwe sponsors al?

Trots zijn wij! Want we hebben nieuwe sponsors gevonden.

Ditio is de nieuwe hoofdsponsor van de vereniging voor de komende 3 jaar.
Daarnaast is Qcumber ook een nieuwe sponsor van de club. 

We stellen ze graag kort even aan je voor.

Ditio
Ditio is in 2011 opgericht en is gevestigd in Rijswijk aan de A4 en heeft 75 medewerkers (die noemen ze Ditiosi).
Ditio helpt klanten als o.a. BP, Shell, Boskalis, Tata steel en Heineken om investeringsprojecten zoals de bouw van een nieuwe fabriek te beheersen en begeleiden op het gebied van tijd, geld, kwaliteit en documentenbeheer.
Naast projectbeheersing is Ditio ook actief in het adviseren van klanten over de Software en systemen die ze moeten gebruiken om grip te hebben op hun projecten.

Qcumber
Qcumber is een komkommerkwekerij in Pijnacker. De oorsprong van het bedrijf ligt in Nootdorp, waar het ooit begon als paprikakwekerij. In 2011 is een nieuwe kwekerij gebouwd waar als een van de eerste kwekers, komkommers met hulp van kunstlicht werden geteeld. Zo kon het seizoen verlengt worden en een betere constante kwaliteit worden geleverd.
Ondertussen wordt dit al meer dan 10 jaar gedaan. De klanten van Qcumber zijn hoofdzakelijk Nederlandse supermarktketens.

Per jaar produceert Qcumber zo’n 20 miljoen komkommers. Ze zijn Planet Proof gecertificeerd en produceren de komkommers met een zo klein mogelijke impact op het milieu.

We kijken uit naar de nieuwe samenwerking!