Rabobank Clubkas Campagne stemmen 2 t/m 19 oktober

Traditioneel werd er in september een fietstocht gehouden, georganiseerd door de Rabobank. Met deze fietstocht konden verenigingen met hun leden kilometers fietsen voor een mooie donatie van de Rabobank in de clubkas. Hoe meer kilometers hoe meer er werd gedoneerd. Nieuw in 2018 is de Rabobank Clubkas Campagne. Deze campagne is er om de verenigingen/stichtingen financieel een steuntje in de rug te geven. Tijdens deze campagne mogen leden van Rabobank Zuid-Holland Midden hun stem uitbrengen op verenigingen of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Hoe meer stemmen er op een vereniging of stichting uitgebracht worden, des te meer geld deze vereniging of stichting krijgt. De bijdrage vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op een vereniging. Stemmen kan van dinsdag 2 tot en met vrijdag 19 oktober. Stemmen kan alleen als je lid bent van de Rabobank! Ben je lid van de Rabobank dan ontvang je een mail met een uitnodiging te stemmen op je vereniging. Natuurlijk kan je iedereen in je omgeving uitnodigen een stem uit te brengen op onze vereniging, als men maar lid is van de Rabobank.

Rabobank Zuid-Holland Midden stelt 75.000 euro beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne. De bijdrage voor de verenigingen en stichtingen vanuit de Rabobank Clubkas Campagne is afhankelijk van het aantal stemmen dat uitgebracht wordt op de vereniging of stichting. Aan het einde van de stemperiode wordt berekend hoeveel een stem waard is. Dit gebeurt op basis van het beschikbare bedrag, gedeeld door het aantal uitgebrachte stemmen. De vereniging/stichting ontvangt het aantal op de vereniging/stichting uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is. Het maximale bedrag dat wordt uitgekeerd per vereniging of stichting is 10.000 euro. Het zou natuurlijk fantastisch zijn als wij als badmintonvereniging heel veel stemmen kunnen binnenhalen. Laat je stem niet verloren gaan en nodig Jan en Alleman uit om op BV DEO in Nootdorp te stemmen.

Kom in actie en stem op onze vereniging van 2 t/m 19 oktober! Ben je lid van Rabobank Zuid-Holland Midden? Kom in actie via www.clubkascampagne.nl/zhmidden.
Vraag ook je vrienden/familie/werk of zij lid zijn en of ze op ons willen stemmen.