Wie had dat gedacht? Van ballen en banaan, naar kampioenen op de baan!

Met het openen van het bestand ‘Eerste wedstrijden clubkampioenschappen senioren 2019’ begon de spanning voor het weekend. Het was namelijk weer tijd voor de felbegeerde clubkampioenschappen van DEO.
Hoelaat zou ik moeten beginnen en wie wordt mijn eerste tegenstander?

Bij het openen van het bestand bleek al snel dat het dit jaar anders was. Waar normaalgesproken de mannen begonnen om 9 uur ’s ochtends met de heren enkels, was dit jaar de eer aan de dames. 

Na de aftrap volgde al gauw de volgende velen wedstrijden die op de planning stonden. Met de nieuw samengestelde organisatie bestaande uit, Dana, Shelley, Erwin, Roy en onze oude vertrouwde Hans, liep alles op rolletjes. De banen stonden klaar, de shuttles waren gepoetst en de sponsoren werden één voor één omgeroepen (ik weet in het vervolg wel waar ik die overheerlijke komkommers vandaan moet halen!).
Ook het helaas uitvallen van een aantal spelers, mocht de pret niet drukken. De organisatie speelde daar meteen op in en wisten de meeste spelers met uitgevallen partners, opnieuw te koppelen.

Tijdens het wachten tot je weer met nieuwe energie de baan op mocht, kon je je vermaken met de vertrouwde gezelligheid in de kantine, de spannende wedstrijden op de baan en de overheerlijke delicatessen die door de clubleden geregeld waren. Kippetjes, grillworsten en de ballen van Jor en Wilco vlogen als warme broodjes (hard of zacht) over de toonbank.

De volgende ochtend begon het feest zoals gebruikelijk opnieuw om 9 uur. Nadat na de eerste paar punten de spierpijn niet meer zo nadrukkelijk aanwezig was als dat dat bij de eerste stappen uit bed had aangevoeld, konden de wedstrijden weer vervolgd worden met volle energie.
Halve finales met standen als 25-27 werden gespeeld!

Rond 15:00 werd de eerste finale ingezet, beginnende met de dubbel. Gevolgd door de mix en afgesloten met de singels, bracht ook deze zondag weer wedstrijden om van te genieten.

Onze uiteindelijke DEO winnaars zijn geworden:

GD-A:
1e – Eveline Straaijer & Marco van Galen
2e – Wannie Horrevoets & Sander Lodewijk

DD-A:
1e – Carli Wubben & Eveline Straaijer
2e – Fenna de Koning & Sandra van Wissen

HD-A:
1e – Peter de Vreede & Marco van Galen
2e – Michel van der Sman & Andreas Pohan Simandjuntak

DE-A:
1e – Eveline Straaijer
2e – Shelley Bontje

HE-A:
1e – Marco van Galen
2e – Peter de Vreede

Na de prijsuitreiking met een mooie speech van de voorzitter en een fotoshoot van de winnaars, ging iedereen weer op huis aan. 
Maar niet voordat iedere deelnemer een mannelijke of vrouwelijke ‘DEO-shirt-dragende-douchegel’ (2in1!) in ontvangst mocht nemen om zo de ontstane sportgeuren van het afgelopen weekend van zich af te kunnen wassen.

Nu met de beentjes omhoog en op naar het volgende jaar!

Organisatie, barvrijwilligers, kippen en grillworst-halers, ballendraaiers, inkoopkrachten, baromzetters, aanmoedigers, enkelkoelers, fotograven, sponsoren, invallers, omroepers, tellers en alle andere leden, bedankt voor jullie inzet!