BV DEO’s Bedrijventoernooi: “Het is maar een spelletje”

Een drukbezochte editie dit jaar bij BVDEO’s Bedrijventoernooi, met zelfs zoveel teams – in totaal 16 – dat er haast geen plek meer was voor de laatste inschrijvingen. Of was het de Bende van 5 die niet meer alles op een rijtje had? In ieder geval opende op 9 maart om 11 uur de tijdelijke Jan Jansenhal waar de eerste enthousiaste én fanatieke teams binnenstroomden om warm te slaan. 

Allen in herkenbare outfit gekoppeld per organisatie: van verzekeringsmaatschappijen tot kwekers, softwareontwikkelaars, Techn. Serv. & Appl. Dev. Engineers en docenten. En van spelers die voor het eerst kennis maakten met de badmintonsport tot een enkele 2e divisiespeler en/of oud badmintontalent die in geen jaren op de baan hadden gestaan. Maar vooral een zeer goede sfeer met veel aanmoediging en support voor alle collega’s, echte teambuilding! Spannende wedstrijden en een flink aantal ronden verder resulteerden in een prijsuitreiking met drankje en hapje.

De ‘het-is-maar-een-spelletje’ prijs is in ontvangst genomen door RK Basisschool de Fontein en Intermax ging met de winnaarsprijs naar huis.
Enthousiast om volgend jaar ook deel te nemen – in de nieuwe Jan Janssenhal – met collega’s? Stuur alvast een berichtje naar secretariaat@bvdeo.nl voor een plekje op de wachtlijst. Op naar de 30 teams!