Drukbezochte 1ste badmintonavond in nieuwe Jan Janssen Sporthal

Na maanden, ook wel jaren, van geduld stonden we te popelen om de eerste shuttles te slaan in de nieuwe Jan Janssen Sporthal.

De extra training van de jeugd startte om 19u, waarbij er vol nieuwsgierigheid de zaal, kantine en kleedkamers werden ontdekt. Gelijk werd er opgemerkt dat de nieuwe palen (waaraan de netten bevestigd worden) toch wel een stuk zwaarder zijn dan in de vorige hal. Maar dat mocht de pret niet drukken.
Na een aantal shuttles heen en weer te hebben geslagen leek het wel alsof de jeugd vloog over de baan!

Om 20u volgde een openingswedstrijd met een dubbelspel (tot 5 punten) van de huidige clubkampioenen, BV DEO’s langste lid en een afgevaardigde van het bestuur.
Met zeer veel support was dit zeker weer één van de drukst bezochte woensdagavonden sinds een lange tijd.
 

Na de openingswedstrijd, het vrijspelen én de training volgde het proosten in de kantine (met dank aan een donatie van de Wisselbeker), met een balletje saté van trainer Hans en een muziekje van huis DJ Ray.

Iedereen nogmaals dank voor het vele werk wat is verzet de afgelopen tijd/jaren. ‘’Chapeau!’’ Op naar de komende 50 BV DEO jaren! 

Officiële gemeentelijke opening samen met de DEO Volleybal en DEO Badminton volgt.  
Interesse om het badmintonnen in de nieuwe sporthal uit te proberen? Je bent de eerste 3x vrijblijvend welkom, stuur vooral een bericht naar secretariaat@bvdeo.nl voor meer informatie. Je bent meer dan welkom, er is voldoende ruimte in de nieuwe sporthal!