Corona maatregelen vanaf 25 september

Vanaf 25 september gelden er nieuwe coronamaatregelen in Nederland. Dit betekend ook veranderingen in onze sportkantine. 

Voor onze kantine gelden dezelfde coronamaatregelen als voor de horeca. Dit betekent dat wij vanuit het Rijk verplicht zijn om iedereen die zich in de kantine bevindt te vragen naar een coronatoegangsbewijs. Ook als je geen consumptie consumeert moet je een coronatestbewijs aantonen. Kom je alleen badmintonnen en ga je niet naar de kantine, maar blijf je in de sporthal en de kleedruimte dan is een coronatoegangsbewijs niet een vereiste. 

Vanaf zaterdag 25 september vragen wij de zaaldienst om iedereen die zich in de kantine bevindt naar een coronatoegangsbewijs te vragen. Het scannen van het coronatoegangsbewijs (dwz de digitale of papieren QR code) kan eenvoudig d.m.v. de CoronaCheck scanner App (te downloaden via elke App Store). Na het scannen ontvang je een groen of rood scherm, de initalen en geboorte maand. Je kunt niet inzien of men een groen scherm ontvangt i.v.m. vaccinatie of geldend testbewijs. Er zal bij binnen gaan van de kantine d.m.v. posters duidelijk gemaakt worden dat een coronatoegangsbewijs noodzakelijk is om een drankje te nuttigen. 
We zijn ons er van bewust dat het een behoorlijke opgave is aan ons allen. 
Voor nu alvast veel dank voor alle medewerking. Indien er vragen en/of opmerkingen zijn, ziet het bestuur deze graag tegemoet.

Uiteraard verwachten wij wel dat iedereen met klachten niet komt badmintonnen, thuis blijft en zich laat testen!!

Tot slot, laten we er met z’n allen voor zorgen dat we dit najaar er alles aan doen om de verspreiding van het virus tegen te gaan, zodat we allen kunnen blijven genieten van onze sport (en de gezelligheid)!