DEO’s clubkampioenschappen weer als vanouds, en haalt hoogste kijkcijfers ooit!

EIN-DE-LIJK! Na 3 jaar wachten, mochten we weer. De clubkampioenschappen van 2023 konden beginnen.

Al vroeg in de ochtend, onder het genot van een thermoskannetje koffie, was de organisatie bezig met het opzetten van de banen en het regelen van de wedstrijdschema’s. Om 9 uur begonnen namelijk al de eerste wedstrijden.

De mannen trapte af met een viertal singels waarbij op dit vroege tijdstip maar liefst al drie driesetters werden gespeeld. Een goed begin van de dag.

Al snel kwamen ook de dames in actie en begon het langzaamaan steeds drukker te worden in de hal.
En niet alleen in de hal. Al snel bleek dat uit verschillende landen interesse was voor de begeerde clubkampioenschappen van DEO.

Vanuit besneeuwde landschappen kwamen berichten binnen en dus kon een livestream niet ontbreken. Met dank aan Tobias en Raoul werd er het een en ander opgetuigd zodat men thuis ook kon meegenieten. De spelers zwaaide naar de mensen thuis, gaven ze een kijkje in het evaluatieproces tijdens een wedstrijd en lieten ze natuurlijk genieten van de mooiste badmintonspektakels.  

Evaluatie tijdens de wedstrijd, uitgezonden via de livestream.

Tussendoor werd het energielevel aangevuld met een overheerlijk banaantje van de organisatie of haalde men iets lekkers in de kantine bij een van de barvrijwilligers (wat een toppers zijn dat!).

Na het spelen van de laatste zaterdag-wedstrijd en nadat de laatste douche was uitgedraaid was het tijd voor een vette hap. Er werd een snack-kar voorgereden waar men de heerlijkste porties patat kon halen. Patatjes oorlog, kaassoufflés met pindasaus en nasischrijven met sweet-chili vlogen over de toonbank. En had je nog niet genoeg, dan ging je gewoon voor een tweede ronde.

Tussendoor even toiletteren? Dan ging je met de kegel aan de hand door het bos op weg naar de wc.

Snacken bij de snackkar.

De volgende ochtend ging het feest gewoon weer verder. De banen liepen (lees: strompelde) vol en het DEO-fanatisme was alweer volop te horen. Ook de zondag bracht weer mooie en spannende wedstrijden, om zweethandjes van te krijgen.

Tegen het eind van de middag, nadat alle wedstrijden gespeeld waren, was het tijd om over te gaan op de prijsuitreiking. Na een inleidend woordje door de voorzitter, werden de winnaars onder luid gejoel één voor één naar voren geroepen om hun prijs in ontvangst te nemen en de winst vast te leggen op de foto (wel even die jas uit).

De uiteindelijke DEO-kampioenen zijn geworden:

GD-A:
1e – Eveline Straaijer & Sander Lodewijk
2e – Kelly de Bruijn & Michel van der Sman
GD-B:
1e – Jessica van Velzen & Mike van Embden
2e – Marjo Struijk & Guus van de Burgt
DD-A:
1e – Carli Wubben & Eveline Straaijer
2e – Shelley Bontje & Sandra van Wissen
HD-A:
1e – Rick Ardts & Niels van der Ven
2e – Lennard van der Ven & Jordy van der Vet
DE-A:
1e – Shelley Bontje
2e – Fenna de Koning
HE-A:
1e – Jordy van der Vet
2e – Rick Ardts
HE-B:
1e – Marcel Nederpel
2e – Mike van Embden
De clubkampioenen van 2023!

Het was een mooi weekend en dat geheel zónder blessures.

Organisatie (Judith, Rein, Sandra, Hans, Frans, Dana en Aranka), deelnemers, sponsoren, barvrijwilligers, tellers, fotograven, aanmoedigers, handdoeken-wassers, man van de gemeente, patatbakkers, koffiezetters, bananentelers, live-stream verzorgers en natuurlijk de kijkers thuis, bedankt voor jullie fanatisme, gezelligheid en grandioze inzet!

Op naar volgend jaar!