DEO 3 – Kampioenen!

Zaterdagmiddag 18 februari 2023, de laatste wedstrijd van het seizoen. Als koploper in de poule en met een voorsprong van twee punten op de nummer twee, beloofde het een spannende middag te worden voor team 3. Werd het erop of eronder?

Vroeg in de middag druppelde de spelers van DEO 3 binnen in de sporthal van DKC. De laatste tactieken werden besproken en de spelers waren gebrand. Aan de slag!

De dubbels gingen van start en werden beide binnengesleept. Ook de eerste heren en vrouwen singel werden gewonnen en dus stond DEO al snel voor met een stand van 4-0. Een goed begin.

Met deze voorsprong werd er ondertussen vanaf de zijlijn even gecommuniceerd met de directe concurrent. Zij speelde namelijk rond dezelfde tijd.
De concurrent stond op dat moment 2-0 voor. DEO moest dus zeker nog even aan de bak.

Na zeven wedstrijden gespeeld te hebben was de stand 5-2. DEO kon de wedstrijd niet meer verliezen, maar was het ook genoeg voor de kampioenstitel?

Opnieuw werd er gepolst bij de concurrent. Daar stonden ze ineens achter met een stand van 2-3 en dit betekende… FEEST! Met deze stand was DEO niet meer in te halen en dus klonk er luid gejuich door de hal. DEO 3 was kampioen!

De laatste mix partij werd natuurlijk ook nog gespeeld wat uiteindelijk resulteerde in een eind stand van 5-3 winst voor DEO. Een mooi resultaat.

De champagne ging open en de confetti kanonnen werden afgevuurd.

Cheers op deze mooie prestatie team 3. Op naar de 3e divisie!