Inschrijvingen clubkampioenschappen 2024 geopend!

Het is weer zover! Je kunt je vanaf heden inschrijven voor de clubkampioenschappen van BV Deo. De kampioenschappen zullen plaatsvinden op 3 en 4 februari 2024.

Aanmelden
Dit jaar kan je je enkel inschrijven via de link van toernooi.nl. Je dient hiervoor een eigen account te hebben. Het toernooi is te vinden onder: Clubkampioenschappen BVDEO 2024

Klik op deze link om naar de webpagina te gaan.

  • Alleen inschrijvingen via toernooi.nl worden gehonoreerd.
  • Er wordt met vaste partners gespeeld en ingeschreven. Op toernooi.nl kan je ook de naam van je partner doorgeven.
  • Mocht je geen partner hebben en wil je toch meedoen, dan is er de mogelijkheid je alleen in te schrijven. Vul dan bij naam partner “Wanted” in. Wellicht kunnen wij je later koppelen aan een andere speler.
  • Op dit moment is nog niet aan te geven welke wedstrijden op welke dagen gespeeld zullen worden. Dit is afhankelijk van het aantal inschrijvingen.
  • Het toernooi bevat drie niveaus. Poule A: vanaf 5e divisie of hoger; Poule B: later dan 5e divisie en jeugdleden; Poule C: recreanten
  • Je kunt je uiterlijk aanmelden t/m zondag 7 januari 2024

 

Lekker snacken
Net als vorig jaar zal er zaterdagavond in de kantine ruimschoots gelegenheid zijn om de eerste toernooi dag te evalueren aan de bar. Naast een drankje biedt de commissie jullie de mogelijkheid gebruik te maken van de foodtruck snackbar. Hiervoor wordt een vergoeding gevraagd van € 10,-. Je kunt je hiervoor aanmelden bij Judith: goudzwaard.j@gmail.com.

De commissie heeft er alweer veel zin in. Schrijf je gauw in!

Sportieve groet,

Frans, Hans, Rein, Sandra en Judith