Ouder-Kind toernooi 2020

Als vereniging zijn wij het nieuwe jaar sportief begonnen met het jaarlijkse ouder- kindtoernooi dat op zaterdag 4 januari plaatsvond. Met alle goede voornemens nog vers in het geheugen was de opkomst dit jaar ontzettend groot. Met maar liefst 33 kinderen en hun enthousiaste ouders beloofde het een gezellig drukke middag te worden.

Alle kinderen speelden samen met hun ouders wedstrijden tegen elkaar in poultjes. De wedstrijden werden op tijd gespeeld en duurden 7 minuten waarna er gewisseld werd. Dit leidde soms tot hele spannende momenten als de beslissende shuttle net op het fluitsignaal op de grond viel.
Zowel door de kinderen als door de ouders werd er fanatiek gespeeld en daar kwamen een heleboel spannende partijen uit. Aan het eind van de middag waren er daarom ook een hoop bezweette gezichten te zien.

Na de prijsuitreiking, waar de nummers 1 en 2 een lekkere prijs mee naar huis kregen was het tijd om nog even aan te sluiten bij de nieuwjaarsborrel of om uitgeteld richting huis te gaan.

Bedankt voor jullie inzet en hopelijk tot volgend jaar!