Update Coronavirus

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft kunnen lezen/horen in het nieuws heeft de Corona griep behoorlijke impact.
Vanmiddag is vanuit Badminton Nederland dan ook het volgende bericht gedeeld:

Vanmiddag heeft de Nederlandse regering nieuwe maatregelen genomen en NOC*NSF heeft geadviseerd om alle sportevenementen waaronder de competitie-, oefen- en trainingswedstrijden af te gelasten. Dit betekent dat alle evenementen en toernooien die gepland staan tot en met 31 maart worden afgelast.

Het kabinet heeft ook voor heel Nederland opgeroepen sociale contacten in het algemeen sterk te verminderen. Deze oproep zouden wij graag willen ondersteunen en oproepen om alle andere clubbijeenkomsten zoals toernooien, trainingen, overleggen, vergaderingen, vieringen en werkgroep bijeenkomsten ook af te gelasten.

Meer informatie vind je op de website van het RIVM de Rijksoverheid en het NOC*NSF.

Op advies van de Nederlandse Overheid, en de NBB is vanuit het bestuur en jeugdbestuur van BV DEO dan ook besloten om tot 31 maart ook al onze activiteiten, trainingen en competitiewedstrijden stop te zetten/niet door te laten gaan.

Tot 31 maart zullen er dus ook geen jeugd- en senioren trainingen zijn op de maandag-, dinsdag- en woensdagavonden. De sporthallen zullen niet geopend zijn, ook niet voor vrijspelen.

Wij betreuren dit natuurlijk enorm, maar op dit moment zien wij geen andere mogelijkheden.
Zodra er meer nieuws is, laten wij dit natuurlijk zo snel mogelijk weten.