Seizoenstart – Zaterdag 26 augustus 2017

Zaterdag 26 augustus was het eindelijk zover. Het nieuwe seizoen ging van start. Dit gebeurde bij de scouting in Nootdorp. Om 18:00 stroomde de DEO leden binnen om aan te mogen schuiven bij de BBQ. Erwin en Andreas gooide hun beste BBQ-kwaliteiten in de strijd om zo iedereen te voorzien van een overheerlijk mals kippetje, waarvoor nog onze grote dank!

 

Nadat iedereen zijn buikje rond had gegeten en meerdere biertjes of frisjes had genuttigd, kon de feestavond beginnen. Dit werd afgetrapt met een korte teambuilding activiteit. Elk team was vooraf een sport voorgelegd waarin zij verkleed mochten komen. En zogezegd werden de outfits uit de tassen gehaald. Flippers, schoffels, judopakken en honkbalknuppels kwamen tevoorschijn. Ook strakke wielrenpakjes en tijgerprint-leggings waren in volle glorie aanwezig (bedankt nog hiervoor Roy, het beeld staat nog steeds op ons netvlies gebrand).

 

 

 

 

 

De DEO Ladies spelen konden nu dan echt beginnen. Met het team moesten verschillende teambuilding spellen uitgevoerd worden. Puzzels moesten worden opgelost, vragen worden beantwoord en ballen worden doorgegeven.

Uiteindelijk kwamen de twee snelste teams tegenover elkaar te staan in de welberuchte finale. Dit waren het hockeyteam (team 1) en het (boeren)golfteam (team 6). Zij moesten per team in een cirkel gaan staan en daarbij de linkervoet van degene voor zich vasthouden en de rechterhand op de schouders van degene voor zich leggen. Zo moesten zij blijven staan terwijl er vragen werden gesteld. Beantwoorde het team de vraag als eerste en goed, dan moest er bij het andere team een speler uit de kring worden gehaald, zonder daarbij om te vallen door de rest van het team. Wie als laatste met de meeste spelers bleef staan, had gewonnen. Al hoewel de boerengolfers erg sterk waren in het snel beantwoorden van de vragen, gingen toch de hockeyers er met de winst vandoor. Zij mochten de gouden plakken in ontvangst nemen.

 

Vervolgens werd de avond voortgezet op de dansvloer. Onder begeleiding van DJ-RG (a.k.a. Raymond Geldof) gingen de voetjes van de vloer. Lekkere muziek, lekkere drankjes en dansende pannen met stokbrood kwamen voorbij.

Vooral het nummer “van links, naar rechts” van Snollebollekes deed het goed bij onze leden.

Maar wat wil je ook met zo een DJ. Nogmaals super bedankt Ray!

 

Rond 01:00 liep het feest ten einde. Na het nodige opgeruimd te hebben druppelde de zaal leeg, waarna iedereen zijn weg naar huis vervolgde of nog even langs ging bij de plaatselijke kroeg…

 

Namens de DEO Ladies weer super bedankt voor jullie inzet, aanwezigheid en bijzondere outfits. En tot de volgende activiteit!